Tests & reviews

Optimus - Svea - Gas stove tested

Reviews overview
Our reviews are 100% genuine. More info
5,0
(from 1 Reviews)
100%
recommend this product
What do you think about that?

Click the number of stars to complete your review of this product

Click the number of stars to complete your review of this product

What is your review for this product?

By completing this upload you confirm our Terms of Use

This is what customers from around the world say:
cinderella's profile picture
| Terheijden

Deze leek me de beste

Ik wilde een brander die ook op benzine brandt, mocht ik geen Coleman fuel vinden. Ik wilde een brander met fuel tank in een, en zie die maar eens te vinden?! Mijn vorige brander was een Primus Multifuel en die is kapot gegaan. Ik wilde nu iets stevigs, betrouwbaars, licht, handig. Dat de tank vast zit aan de brander en de luchtdruk automatisch gaat, is voor mij een groot pluspunt. Ik moet hem echter nog wel echt gaan gebruiken, dus dan komt mijn werkelijke ervaring pas...

Minpunt is dat deze niet goedkoop is
Pluspunt is dat de brander degelijk en makkelijk is, zonder veel af of aan te koppelen.

 • Advantages
  Finely adjustable
  Lightweight
  Easy to light
  Sturdy base
  Compact
's profile picture

Oops! You forgot about your comment

Filter languages

Sort by